Montage, demontage en transport van uw machines en inventaris


Het kopen of verkopen van uw machine, machines of machinepark, gaat vaak gepaard met de montage of demontage hiervan. Wanneer u behoefte heeft aan totale ontzorging op dit gebied, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, dan wordt er samen met u een plan van aanpak en een planning gemaakt.


Montage

Montage van complete machineparken of "stand alone" machines voor iedere sector. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Demontage

Demontage van complete machineparken of "stand alone" machines voor iedere sector. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Transport

Na demontage is het ook mogelijk om het transport door ons te laten verzorgen. Zo heeft u maar één aanspreekpunt gedurende uw project.ONTZORGING VAN UW COMPLETE PROJECT


Wanneer u niet de mensen en middelen beschikbaar heeft om de verkoop, demontage en transport van uw inventaris te regelen, dan nemen wij dit graag van u over. Er wordt een projectplan gemaakt met heldere afspraken, denk hierbij aan de verkoopprijs, de "bezemschoon" opleverdatum van uw productievloer en het transport naar een nieuwe eigenaar. 

De nieuwe eigenaar kan er vervolgens voor kiezen, om de montage ook door Kusters Industrial Equipment and Supplies uit te laten voeren. Zo verzorgen wij het complete traject van verkoop tot aankoop en ingebruikname door de nieuwe eigenaar.  Op deze manier is er maar één aanspreekpunt gedurende het complete traject, dit zorgt voor efficiency en transparantie. Een nieuwe bestemming voor elke gebruikte machines. Daar gaan wij voor!